Hypoxi Zsírégető Trainer

Ugye mindenki jól ismeri azt a mondást, hogy a nyári alak télen készül!?

(Na de mi van olyankor, ha épp nem tél van?)

Nem kell elkeseredni, nem az évszakon fog múlni az alakod változása, hanem csakis rajtad!

HYPOXI trénerünkkel bármelyik évszakban, hónapban elkezdheted alakod formálását és egészséged javítását.

A Hypoxi gép egy alacsony nyomású kapszulában végzett zsírégető biciklizés, amelynek során a hatás csak az alsótestre és a hasra (úszógumi) koncentrálódik. Ezáltal a mellmérete nem csökken!  Hölgyeknél alapvető biológiai probléma, hogy a has, fenék, comb vérellátása rossz, pl. ezért fázik jobban a nők lábba. Ezáltal hamarabb rakódik le a zsír. A Hypoxi trénerben végzett vákuumszívás hatására a vér az izomból a zsírsejtek közé jut és a biciklizés hatására a vérkeringés még több zsírsejtet tud elszállítani és elégetni.

A tréning kezdése után 1,5 perc múlva beindulnak a zsírégető folyamatok.

Mivel a tréning során a has, far, comb területén a bőrfelszín hőmérséklete felmelegszik így a tréning után 8 órán keresztül még tart az utó zsírégetés. Ami szinte páratlan a maga nemében. A hypoxi tréner 10 éves Magyarországi múltjára visszatekintve több ezer hölgynek sikerült megszabadulnia a makacsul lerakódott zsírpárnáktól, valamint a nem túl szép látványt nyújtó narancsbőrtől.

Többen is beszámoltak az egészségi állapotukban bekövetkezett változásról, mely során a tréning segített a meddőség kezelésében (nőtt a teherbe esések száma), ízületi fájdalmak, alvászavarok, visszértágulat egyes típusainak, allergia, asztma, vérnyomás ingadozások, anyajegy a combon, menstruációs problémák kezelésében. Tulajdonképpen ezek a betegségek a rossz anyagcserére és vérellátottságra vezethető vissza, amire a Hypoxi gép vákuumtechnológiája és beépített programjai nyújtanak segítséget.

A HYPOXI tréner segítségével már 4 hét alatt szabadulhatsz meg akár 2 ruhamérettől!

Mindezt heti 3* 40 perc alatt!

 

Célzott kezelés a problémás területekre hatékonyan és rövid időn belül? IGEN, lehetséges!!

A HYPOXI gép nagyobb erőfeszítés nélkül, tőled függetlenül végzi el a “piszkos munkát”! 🙂

Te csak tekersz, a többit bízd a gépre!:)

Szívesen kipróbálnád? Nem kell mást tenned, mint alábbi elérhetőségeink egyikén időpontot foglalsz, és Te magad győződhetsz meg a gép sikerességéről, mindezt kedvezményes áron (mindössze 900 Ft/40 perc), melyhez használd az alábbi kupont! (ide jönne a hypoxi kedvezményes kupon a próba lehetőségről)

Jelentkezz be már most! 😉