Tisztelt Cégvezető !

Engedje meg, hogy bemutatkozzam, Balogh Tamás vagyok, a T-Forma Fitness Szaktanácsadói és Üzemeltetői vállalkozás vezetője.

Levelem célja, hogy bemutassak az Ön számára egy lehetőséget, melyet igyekszek abból a szemszögből megközelíteni, hogy milyen hasznot jelenthet ez az Ön és cége számára azáltal , hogy a dolgozók egészségének megőrzésével és teherbíró képességük növelésével nagyobb hatékonysággal tudják növelni a cég bevételi oldalát.
Az elmúlt pár évben rohamosan fejlődik a munkáltatók körében az a nézet, miszerint célszerű a munkavállalók egészségével és fittségével való törődés, mely kihat a termelés, valamint a szolgáltatások hatékonyabbá tételére.
A mai olykor-olykor embert nem kímélő, rohanó világban, mely főleg jellemző az üzleti szférára, szükségünk van a fizikai kondíciónk megerősítésére és egészségünk megőrzésére.
A megfelelő fizikális és mentális állapot nagyobb teherbírást, koncentráló képességet kiegyensúlyozottságot eredményez, mely tényezők összessége segíthet abban, hogy Ön és cégének dolgozói jobb állóképességgel rendelkezzenek, valamint kiváló egészségi állapotuknak köszönhetően állandó és töretlen aktivitással tudják elvégezni a rájuk bízott feladatokat.
Az Európai Unió is tervezi azokat a munkaügyi lépéseket, mellyel ösztönzik a munkáltatókat arra, hogy biztosítsanak sportolási lehetőséget munkavállalóiknak, különböző fittségi sportokban.
Ezen okok miatt bátorkodom felajánlani az Ön és cége hölgymunkatársai számára fitness stúdiónk szolgáltatásait. Stúdiónk 10 éve törődik a Debrecenben és környékén élő hölgyek egészségével és alakjának formálásával, melyre büszkék vagyunk az elért sikerek alapján. Jelenleg 500 négyzetméteren biztosítjuk vendégeink számára a városban egyedülálló szolgáltatások sokaságát.

Ezek közé tartoznak az alábbiak:

AEROBIC
Step Aerobic, Dance Step Aerobic, Zsírégető Aerobic, Alakformáló Aerobic, Has – far – comb party, Hasparty
THAI-BO
PILATES
TERHESTORNA
HYPOXI TRAINER ÉS VACU MOUVE
MASSZÁZS
„NAGY FOGYÁS” FIT- KONTROLL PROGRAM
„ALAKFORMÁLÓ” FIT- KONTROLL PROGRAM
FITNESS VERSENY FIT- KONTROLL PROGRAM
FITTNES TEREMI EDZÉS
A fent említett edzésformákról tájékozódhat a szolgáltatások menü megfelelő almenüiben.

Plusz szolgáltatásunk cégek részére:
Előzetes megbeszélés alapján felmérjük a cég igényeinek és optimalizált költségtéritési lehetőségeihez kötött lehetőségét annak , hogy szolgáltatásainkat fizikailag a cég telephelyén valósítsuk meg .

Várjuk szeretettel Önt és Csapatát !
Kérem vegye fel velem a kapcsolatot , hogy a részleteket megbeszélhessük.
Tisztelettel:
Balogh Tamás
Cégvezető-Tulajdonos
Testépítés- Fitness , Aerobic edző Szakmai vezető
T-Forma Női Fitness
Debrecen,Csapó u. 42
Tel.:06-20/917-8790
e-mail: t-formafitness@t-online.hu